Veelgestelde vragen

Je krijgt bij aanschaf van een Gillette XXL voordeelpak mesjes (Mach 3 25 stuks, Fusion 20 stuks, Proglide 16 stuks, GilletteLabs 16 stuks en/of 2x Venus Smooth 2x 12 stuks) een unieke activatiecode. Hiervoor voer je de actiecode en je gegevens in en verstuur je je aanvraag. Binnen 15 minuten ontvang je per e-mail een orderbevestiging, het actieproduct wordt binnen vier weken naar het opgegeven huisadres. De verwachte uitlevering is medio 4 weken na bestellen. Er kan om je kassabon worden gevraagd, bewaar de kassabon dus goed!

Deze actie begint op 19 juni 2023 en eindigt op 16 juli 2023 om 00.00 uur. Indien je in de Actieperiode een Gillette XXL voordeelpak mesjes (Mach 3 25 stuks, Fusion 20 stuks, Proglide 16 stuks, GilletteLabs 16 stuks en/of 2x Venus Smooth 2x 12 stuks) aanschaft in de winkel of de website, ontvang je een activatiecode. De deelnemende producten staan duidelijk aangegeven, zowel online als in de winkel.

Voor de JBL oortjes geldt voor deze actie helaas OP=OP.

Voor de Tefal Kledingstomer geldt geen OP=OP, dus deze is altijd te bestellen.

Je kan de activatiecode ontvangen bij Trekpleister gebruiken t/m 16 juli 2023 24.00 uur. 

Je kan de activatiecode ontvangen bij Kruidvat België gebruiken t/m 23 juli 2023 24.00 uur. 

Je kan de activatiecode ontvangen bij Kruidvat Nederland gebruiken t/m 6 augustus 2023 24.00 uur. 

Let op: je kan maar één keer meedoen met deze actie, dus je kunt niet meedoen bij de Trekpleister én bij de Kruidvat.

Elke natuurlijke persoon kan slechts éénmaal deelnemen aan deze actie.

Nee, dit is niet nodig, alleen de actiecode op de kassabon of voucher (online bestellingen) is nodig om de bestelling te plaatsen. Let op er kan wel om een kopie van de kassabon gevraagd worden, bewaar deze dus goed!

Afhalen in de winkel is niet mogelijk, doorloop de stappen op de website om de actiecode te activeren en je gegevens in te vullen. Hierna wordt de aanvraag in behandeling genomen.

Nee, je hoeft je geen verzendkosten te betalen.

Binnen 15 minuten ontvang je per e-mail een bestelbevestiging en het door jou gekozen actieproduct zal je binnen vier weken ontvangen op het opgegeven huisadres.

Controleer alle gegevens voordat je de aanvraag definitief maakt. Na bevestiging van de aanvraag kun je je gegevens niet meer wijzigen en/of een aanvraag annuleren. Is er toch wat fout gegaan neem dan z.s.m. contact via promotions@touchincentive.com i.v.m. de orderverwerking.

Deze krijg je bij aanschaf van een een Gillette XXL voordeelpak mesjes (Mach 3 25 stuks, Fusion 20 stuks, Proglide 16 stuks, GilletteLabs 16 stuks en/of 2x Venus Smooth 2x 12 stuks). Dit kan in de winkel of de website, ontvang je een activatiecode. De deelnemende producten staan duidelijk aangegeven, zowel online als in de winkel.

Heb je geen actiecode ontvangen, neem dan contact op met de Kruidvat of Trekpleister.

Is je vraag op deze pagina niet beantwoord? Neem dan contact op met de klantenservice via: promotions@touchincentive.com

Staat je vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op